Veilig trainen bij een kleine en persoonlijke club in Vught

Ik help jou aan een krachtiger lichaam en mindset zodat jij sterk in het leven staat.

Personal trainer Den Dungen

Ik help jou aan een krachtiger lichaam en mindset
zodat jij sterk in het leven staat.

Gratis kennismakenBekijk onze diensten

Redenen te over om eindelijk de knoop door te hakken. Reload360: personal training Den Dungen

Geen tijd en geen energie om te sporten? Onvoldoende zelfvertrouwen om een sportschool binnen te stappen? Geen zin om te moeten concurreren met mede-sporters? En zo heb je waarschijnlijk nog een aantal excuses om niet aan jezelf te werken. Zonde en niet nodig.

Blijf niet hangen in vermoeidheid en onzekerheid, hak de knoop door en schakel nu Reload360 in…

 

Waarom kiezen voor Reload360 als personal trainer in Den Dungen?

Kleinschalige, persoonlijke begeleiding in een gezellige, ongedwongen ambiance gaan jou helpen om fit worden en te blijven. In een personal training studio vlakbij Den Dungen met veel natuurlijk groen, train je 1-op-1 met jouw persoonlijke coach. Maak gratis kennis met Reload360 en zie hoe persoonlijk er gewerkt wordt aan jouw conditie, kracht, voedingspatroon en mindset. Reload360 staat voor ‘volledig herladen’, wij helpen je om weer energiek en vol zelfvertrouwen de rest van je leven tegemoet te treden. Wij bieden je het complete pakket. De programma’s worden speciaal voor jou gemaakt, alleen maatwerk dat perfect past, ook in jouw drukke agenda en overvolle hoofd.

  Jij hebt een doel, wij hebben het plan.

  Reload yourself!

  Het complete pakket met meerdere mogelijkheden, dé personal trainer voor Den Dungen: Reload360

  Naast personal training, verzorgt Reload360 ook seminars. Met een achtergrond in de sportpsychologie en decennia aan praktijkervaring, worden bedrijven meegenomen in de nut en noodzaak van een gezonde en fitte levensstijl. Neem gerust contact op om de mogelijkheden voor een seminar in jouw organisatie, verzorgt door dé personal trainer van Den Dungen en ver daarbuiten, te bespreken.

   

  Diversiteit in personal training, ook in Den Dungen…

  Sport je bij voorkeur met een vast sportmaatje, wil je graag met je collega’s trainen of kan jouw hele sportteam wat extra motivatie gebruiken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Reload360. Wij bieden Clinics aan, verzorgen Duo-trainingen en geven zelfs Personal Small Group trainingen. Alle programma’s worden ingericht op jouw wensen en mogelijkheden met de garantie dat jouw personal trainer het maximaal haalbare uit jou haalt. Personal training in Den Dungen met eindeloos veel mogelijkheden: Reload360.

  gewichten training vught

  Stuur ons een mailtje

  Heb je een vraag over ons aanbod of wil je weten of wij jou kunnen helpen met jouw vraagstuk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  9 + 6 =