Diensten

Bekijk hier de mogelijkheden voor jou.
Mix & match naar jouw behoefte!

Life Coaching

Life coaching heeft niet als doel het verbeteren van je fysieke gezondheid, maar lekkerder en relaxter kunnen leven, naast een leven vol doelen en uitdagingen. Hoe hard jij je best ook doet, soms sta je niet meer zelf aan het stuur. Tijdens de coaching sessies krijg je concrete handvatten en vaardigheden aangereikt om de controle over jouw leven terug te krijgen. Huiswerkopdrachten zijn daarbij niet vreemd. Immers; handvatten aangereikt krijgen is één, deze daadwerkelijk toepassen in een altijd veranderend leven is een tweede. Precies bij het toepassen en volhouden word jij begeleid. Tijdens de sessies zullen we het hebben over het managen van stress en drukte, omgaan met de hoge lat, jouw zelfbeeld en jouw ervaren vrijheid in leven. Hierbij staat jouw persoonlijke wens centraal om jouw leven een boost te geven.

Personal Training

Personal training is altijd op afspraak waardoor echt alle aandacht voor jou is; dit is heel waardevol en belangrijk omdat er echt geluisterd wordt naar jouw persoonlijke manier van leven en er dus direct ingespeeld kan worden op wat er bij jou leeft; het leven zit immers vol verrassingen. Begeleiding in fysieke training en leefstijl gaan hand in hand en het wisselt elkaar continue af zodat jouw doel in zijn geheel behaald kan worden en je steeds opnieuw geïnspireerd wordt. Er is altijd ruimte om te leren.
Het is ons doel om jou onafhankelijk te maken van ons; na een programma weet je alles wat je moet doen om je behaalde doel te behouden. Uiteraard ben je welkom om personal training te blijven volgen; een-op-een trainen met je trainer is echt heerlijk en enorm effectief!

Semi Private Training

Wat de naam al doet vermoeden is waar. Doordat je met zijn tweeën een training volgt is het net wat minder privé, maar niet per se minder effectief. Als je met een maatje een programma volgt kan het ook absoluut helpen dat je elkaar steunt in de veranderingen die je doormaakt. Ook de Semi Private trainingen zijn enkel op afspraak en dus zijn alle ogen en oren voor jullie twee. De aandacht voor jullie doel, fysieke training en leefstijl is nog steeds erg hoog!

Personal Small Group

Maximaal zes mensen in jouw groep; hierdoor heb je toch nog voldoende aandacht van je trainer en geniet je van het samenzijn met anderen en hun motivatie. En motivatie werkt aanstekelijk! Kies een of meerdere groepen die goed bij je passen, of als extra training naast je personal training.

Shape Class W/O

Women only! De focus ligt op billen, benen en een sterke buik. Armen en schouders willen we ook strak hebben!

Strenght and Conditioning Class

Sterk, maar niet zonder aandacht voor je conditie. Deze training is voor doorzetters.. durf jij het aan?

Executive Only!

Besloten groep voor ondernemers of netwerk groep. Samen trainen en daarna met elkaar “bomen” over ieders bedrijf. Hoe pakt een ander het aan? Spreek met gelijkgestemden over jouw zorgen of successen.

Strenght Class

Powerlifting Classics. Squat, bench en deadlift. Zowel dames als heren moedigen elkaar aan in deze les.

Start to Move Class

Misschien heb je er even uit gelegen qua sport en wil je weer voorzichtig starten. Of is je gezondheid uberhapt wat brozer; dit geeft helemaal niks. In deze les gaan we bescheiden te werk om je weer goed in beweginng te krijgen en te houden.

VOEDING

Begeleiding voor een duurzaam resultaat zonder tijdelijk dieet. Leren wat goed eten is voor jouw doel, hoeveel en hoe dit toe te passen in jouw (hectische) leven. 

Het doel is hoe dan ook dat je voortaan zelf grip hebt en blijft houden op je gewicht!

PERSONAL TRAINING

Personal training is altijd op afspraak waardoor echt alle aandacht voor jou is; dit is heel waardevol en belangrijk omdat er echt geluisterd wordt naar jouw persoonlijke manier van leven en er dus direct ingespeeld kan worden op wat er bij jou leeft; het leven zit immers vol verrassingen. Begeleiding in fysieke training en leefstijl gaan hand in hand en het wisselt elkaar continue af zodat jouw doel in zijn geheel behaald kan worden en je steeds opnieuw geïnspireerd wordt. Er is altijd ruimte om te leren.
Het is ons doel om jou onafhankelijk te maken van ons; na een programma weet je alles wat je moet doen om je behaalde doel te behouden. Uiteraard ben je welkom om personal training

SEMI PRIVATE TRAINING

Wat de naam al doet vermoeden is waar. Doordat je met zijn tweeën een training volgt is het net wat minder privé, maar niet per se minder effectief. Als je met een maatje een programma volgt kan het ook absoluut helpen dat je elkaar steunt in de veranderingen die je doormaakt. Ook de Semi Private trainingen zijn enkel op afspraak en dus zijn alle ogen en oren voor jullie twee. De aandacht voor jullie doel, fysieke training en leefstijl is nog steeds erg hoog! te blijven volgen; een-op-een trainen met je trainer is echt heerlijk en enorm effectief!

SMALL GROUP

Maximaal zes mensen in jouw groep; hierdoor heb je toch nog voldoende aandacht van je trainer en geniet je van het samenzijn met anderen en hun motivatie. 

Tarieven

LET OP! Dit zijn voorbeelden. Naast deze drie zijn er nog veel meer mogelijkheden. Advies op maat is altijd mogelijk.

You can listen to us, but they will explain it better.

“Het is fijn dat ik zelf verantwoordelijk blijf voor goede én slechte prestaties, zonder dat ze mij ooit veroordeelt.

– Veerle

“Al vanaf de eerste training met haar, merkte ik dat het een powerwoman met veel kennis is.”

– Senja

“Ik kan terecht met allerlei vragen en kwesties, en ze staat altijd klaar met adviezen.”

– Renske