Veilig trainen bij een kleine en persoonlijke club in Vught

Ik help jou aan een krachtiger lichaam en mindset zodat jij sterk in het leven staat.

Personal trainer Den Bosch

Ik help jou aan een krachtiger lichaam en mindset
zodat jij sterk in het leven staat.

Gratis kennismakenBekijk onze diensten

Goede Personal training in Den Bosch ver te zoeken? Maak kennis met Reload360

Heb je het gevoel dat je niet meer aan jezelf toekomt? Loop jij tegen het plafond van jouw kunnen? Reload360 vindt jouw maximale haalbaarheid, je zult versteld staan van jouw fysieke en mentale mogelijkheden. Maak gratis kennis met Reload360, de personal trainer in Den Bosch en omstreken. 

Met een ongekende passie, decennia aan ervaring en achtergrond in sportpsychologie is dit de personal training vlakbij Den Bosch die jouw balans, kracht en zelfvertrouwen terugvindt.

 

Persoonlijke begeleiding die verder gaat dan personal training in Den Bosch

Met alleen vaker, meer of afwisselender sporten ga je niet blaken van het zelfvertrouwen en behaal je geen optimale fitheid. Het gaat om het complete pakket, het maximale resultaat behalen én behouden door middel van het aanpassen van je levensstijl. Maar waar begin je en hoe pak je dat aan? Reload360 helpt.

Jij hebt een doel, wij hebben het plan.

Reload yourself!

De meest uitgebreide personal training in Den Bosch

Wij bieden een hele nette en modern ingerichte studio met daarin alle apparatuur en ruimte om te trainen onder begeleiding van jouw personal trainer, gewoon om de hoek van Den Bosch. Voor de bijbehorende 1-op-1 coaching sessies, voedingsadviezen, lichaamsmetingen en andere persoonlijke gesprekken gebruiken we aparte kamers zonder afleiding en medesporters. Wij hebben begrip voor jouw drukke agenda, daarom kun je bij Reload360, voor of na je personal training, rustig op je laptop werken met een kopje koffie of thee erbij en zelfs je meegebrachte maaltijd opwarmen. Kom gerust een kijkje nemen tijdens een gratis kennismaking bij dé personal trainer in de buurt van Den Bosch.

 

Haal het maximale uit jezelf, je zult verbaasd zijn over je eigen mogelijkheden

Reload360 werkt vanuit de passionele missie om jou weer te laten stralen, om écht het verschil te maken voor jou. Onze diensten zijn gericht op jouw wensen, behoeften en tijd. Met een ongekende discipline en met de nodige vrolijkheid begeleidt Reload360 je op een veilige manier naar jouw nieuwe manier van leven. Neem contact op met ons, we kunnen niet wachten op jou weer stevig in je schoenen te laten staan. Geef jezelf energie en gezondheid cadeau: Reload360, dé personal trainer voor iedereen in Den Bosch en omgeving.

gewichten training vught

Stuur ons een mailtje

Heb je een vraag over ons aanbod of wil je weten of wij jou kunnen helpen met jouw vraagstuk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

5 + 12 =