Veilig trainen bij een kleine en persoonlijke club in Vught

Ik help jou aan een krachtiger lichaam en mindset zodat jij sterk in het leven staat.

Personal trainer Boxtel

Ik help jou aan een krachtiger lichaam en mindset
zodat jij sterk in het leven staat.

Gratis kennismakenBekijk onze diensten

Jij bent klaar voor echte resultaten. Ga voor dé personal trainer in omgeving Boxtel

Heb je geen zin meer in de beperking die jouw onzekerheid met zich meebrengt? Heb je genoeg van de altijd aanwezige vermoeidheid? Baal je van je eigen lichaam? Hoog tijd om Reload360 in te schakelen.

Reload360 staat voor ‘volledig herladen’ in de breedste zin van het woord. Mentale en fysieke uitdaging om écht sterker in je schoenen te staan… Dat kan met personal training vlakbij Boxtel, bij Reload360.

 

Ervaar de compleetheid van Reload360 en gun jezelf een eigen personal trainer in Boxtel

In een mooi ingerichte studio met buitenterrein wordt een huiselijke sfeer geboden, met alles erop en eraan. Naast de diversiteit aan trainingsmaterialen en gescheiden ruimtes, is de studio modern ingericht en aangekleed met veel natuurlijk groen. De hele werkwijze, inclusief de accommodatie, van Reload360 is gericht op een persoonlijke benadering van jou en jouw wensen.

Jij hebt een doel, wij hebben het plan.

Reload yourself!

Echte aandacht met jouw personal trainer in Boxtel, alles draait om jou

Train je graag volledig 1-op-1 met jouw personal trainer en heb je behoefte aan aparte ruimte voor coaching en metingen? Dan ben je bij Reload360 op de juiste plek. Sport je liever met een maatje, maar wil je wel de volledige aandacht van jouw personal trainer? Ook dan biedt Reload360 alles wat je nodig hebt! Wat te denken van Duo Training, Clinics of Personal Small Group training… Personal training Boxtel had nog nooit zoveel mogelijkheden.

Op een steenworp afstand van Boxtel vind je alles wat je nodig hebt om jouw mindset en lichaam weer in balans te krijgen. Samen met jouw personal trainer in de buurt van Boxtel werk je aan progressie en een uiteindelijk langdurig resultaat. Reload360 ziet jouw potentie en daagt je uit om fysiek en mentaal het beste uit jezelf te halen.

 

Je hoeft het niet alleen te doen

Reload360 heeft begrip voor jouw drukke, hectische bestaan en het gebrek aan tijd voor jezelf. Onze missie is om het maximale uit jou te halen, binnen jouw mogelijkheden. Écht het verschil maken! Ga voor persoonlijk, ga voor maximaal… Kies voor dé personal trainer van Boxtel en omstreken. Jij verdient Reload360, hak de knoop door en neem direct contact op. Wij zijn benieuwd naar jou en jouw verhaal.

gewichten training vught

Stuur ons een mailtje

Heb je een vraag over ons aanbod of wil je weten of wij jou kunnen helpen met jouw vraagstuk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

6 + 2 =